Προσκεκλημενοι

El Duo De Dos

Κώστας Βλαχόπουλος (χρωματική φυσαρμόνικα)
Λάμπρος Καρκανόπουλος (κιθάρα)

"Ο Μάρκος Βαμβακάρης συναντάει το παραδοσιακό αργεντίνικο τάνγκο"

Η αγάπη για την μουσική της Αργεντινής αλλά και την Αργεντινή εν γένει, έκανε τον Κώστα Βλαχόπουλο (χρωματική φυσαρμόνικα) να δημιουργήσει λίγο πριν το τέλος του 2010 με τον χρόνια φίλο και μουσικό συνεργάτη Λάμπρο Καρκανόπουλο (κιθάρα) ένα ακουστικό σχήμα αργεντίνικου tango παρουσιάζοντας συνθέσεις των αρχών του περασμένου αιώνα μέχρι και του καιρού του μεσοπολέμου, προσθέτοντας και κάποιες πινελιές νεότερων αργεντίνων συνθετών.

Piratas de la guitarra

Το κιθαριστικό σύνολο Piratas de la guitarra δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2015 υπό την διεύθυνση και διδασκαλία της κιθαρίστριας Λέττας Βασιλείου.
Συγκροτείται από μαθητές της όλων των ηλικιών, ενώ οι μεταγραφές των έργων είναι του ταλαντούχου νεαρού κιθαριστή Κώστα Μανωλκίδη.

Το νεοσύστατο σύνολο αισιοδοξεί να αποκτήσει πολλές εμπειρίες ερμηνεύοντας έργα ξένων και ελλήνων συνθετών με ιδιαίτερη προτίμηση στην κινηματογραφική μουσική.

Fabio Barbagallo (Ιταλία)

Σπούδασε κιθάρα με τον Fabio Maida στο Liceo Musicale «Vincenzo Bellini» της  Καλτανισέττα (Σικελία).
Συνέχισε τις σπουδές του στην κιθάρα κοντά στους Alirio Diaz, Alvaro Company, Vladimir Mikulka, Angelo Gilardino και Nuccio D’Angelo.

Έχει κερδίσει πολλά βραβεία σε διαγωνισμούς της Ιταλίας στις πόλεις Lodi, Genova, Alassio, Matera, Lamezia Terme.
Έχει δώσει συναυλίες σαν σολίστ αλλά και σαν μέλος συνόλων μουσικής δωματίου σε 17 χώρες: Ιταλία, Ρωσία, Ουκρανία, Βουλγαρία, Σερβία, Κροατία, Κύπρος, Κοσσυφοπέδιο,  Αγγλία, Τσεχία, Πορτογαλία, σουηδικά, Δανία, Γερμανία, Βενεζουέλα, ΗΠΑ, και Ταϊλάνδη. Σπούδασε  Αντίστιξη και Σύνθεση στο Conservatorio di Musica του Παλέρμο. Το 2005 τιμήθηκε με το Δίπλωμα «Ηλεκτρονικής Μουσικής», υπό την καθοδήγηση του Alessandro Cipriani και Emanuele Casale στο «Instituto Superiore di Studi Musicali - Vincenzo Bellini »στην Κατάνια, όπου βραβεύθηκε επίσης με το «Δίπλωμα Accademico di II livello »στο Μουσικό κλάδοκαι τις Νέες Τεχνολογίες με το μέγιστο βαθμό 110/110.

Βασίλης Καναράς

Ο Βασίλης Καναράς γεννήθηκε στο Καρποχώρι Καρδίτσας το 1959.
Σπούδασε κιθάρα µε τους Βαγγέλη Μπουντούνη Γεράσιµο Μηλιαρέση, Γιάννη Ηλιόπουλο, Βαγγέλη Ασηµακόπουλο και Κώστα Κοτσιώλη (∆ίπλωµα Κιθάρας) και θεωρητικά µε τον Γιώργο Σιωρά [Πτυχίο Αρµονίας].

Έλαβε ενεργά μέρος σε πολλά σεμινάρια µε καθηγητές όπως οι Jesus Castro-Balbi, Hubert Kappel, Leo Brouwer, Wolfgang Lendle, Roberto Aussel,Abel Carlevaro, Juan SorrosheFraticelli, Thomas Muller Pering.

Έχει δώσει ατοµικά ρεσιτάλ και έχει συμμετάσχει µε διάφορα σύνολα µουσικής δωµατίου σε πολλές συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Έχει συµπράξει µε την Συµφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ και την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών [Ηρώδειο-Μέγαρο] καθώς επίσης µε την Συµφωνική Ορχήστρα "Νικόλαος Μάντζαρος'' µε την οποία ερµήνευσε το κονσέρτο για κιθάρα του Ηειτοr Villa Lobos και το κονσέρτο Andaluz του Joaquin Rodrigo.

Βασίλης Κανελόπουλος

Ο Βασίλης Κανελλόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1994 με καταγωγή από το Ριζόμυλο Μεσσηνίας. Ξεκίνησε πολύ μικρός, με προτροπή των γονιών του κιθάρα και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Δημοτικό Ωδείο Πετρούπολης με καθηγητή τον Βασίλη Καναρά (Δίπλωμα -Άριστα και 1ο Βραβείο). Έχει αποσπάσει συνολικά 16 βραβεία σε πανελλήνιους  διαγωνισμούς. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με διακεκριμένους σολίστες  όπως τον Ευάγγελο Ασημακόπουλο, την Λίζα Ζώη, τον Νότη Μαυρουδή κ.α. Έχει εμφανιστεί ως σολίστ κιθάρας σε όλη την επικράτεια σε σημαντικούς συναυλιακούς  χώρους.

Άγγελος Ευστρατίου

Ο Άγγελος Ευστρατίου γεννήθηκε στη Σύρο στις 26 Δεκεμβρίου του 1993.

Το 2011, έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές του στο Λύκειο, περνάει τις κατατακτήριες εξετάσεις στο ωδείο Darius Milhaud στο Aix-en-Provence της Γαλλίας και την επόμενη χρονιά εγγράφεται στο τμήμα μουσικολογίας του πανεπιστημίου Aix-Marseille Universite.
Το καλοκαίρι του 2016 θα λάβει το πτυχίο στην κιθάρα με βαθμό 18/20, καθώς και τα συγχαρητήρια της κριτικής επιτροπής.
Την ίδια χρονιά λαμβάνει και το πτυχίο μουσικολογίας από το πανεπιστήμιο.

Μιλτιάδης Καραΐσκος

Ο Μιλτιάδης Καραΐσκος γεννήθηκε στην Αθήνα. Ξεκίνησε τις σπουδές του στη μουσική (σαντούρι)  στη σχολή του Αριστείδη Μόσχου σε ηλικία μόλις 4 χρονών.
Συνέχισε τις σπουδές του, σχεδόν για δέκα χρόνια, με Δάσκαλο τον Τάσο Διακογιώργη, στον οποίο παρουσίασε τις πρώτες μουσικές δημιουργίες του στα επτά του χρόνια. Ενθουσιασμένος ο δάσκαλος του από την εξαιρετική μουσική αντίληψη του τον παρότρυνε να ασχοληθεί και με την ευρωπαϊκή μουσική. Έτσι μετά από λίγο καιρό στο ωδείο Αθηνών με καθηγητή τον Λάζαρο Κουζινόπουλο ξεκίνησε να σπουδάζει Ευρωπαϊκή και Βυζαντινή μουσική.

Δέσποινα Πλυτά

Η Δέσποινα Πλυτά γεννήκηκε στην Αθήνα το 1994 και έχει καταγωγή από τη Σύρο.
Ξεκίνησε κλασσική κιθάρα σε ηλικία 7 ετών με την Ελένη Ασπρούδη στο Ωδείο Ζωγράφου "Γ. Πολιτόπουλος" από όπου και πήρε το 2009 το Πτυχίο Ειδικού Αρμονίας με δασκάλα την Ευτυχία Παπαγεωργοπούλου και βαθμό Άριστα.
Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην κιθάρα με δάσκαλο τον Βασίλη Καναρά στο Διεθνές Ωδείο Αθήνας αποκτώντας το 2011 Πτυχίο με βαθμό Άριστα παμψηφεί και ειδική διάκριση μουσικής ερμηνείας και Δίπλωμα το 2014 με βαθμό Άριστα παμψηφεί.