Προσκεκλημενοι

Wieczorek Trio (Πολωνία)

Wieczorek Trio

Katarína Wieczoreková

Η Katarína Wieczoreková - αποφοίτησε από τη Μουσική ακαδημία της Μπρατισλάβα στην τάξη κιθάρας του καθηγητή Jozef Zsapka. Σπούδασε στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών της Μπρατισλάβα και στη συνέχεια στη Μουσική Ακαδημία του Κατοβίτσε από όπου και αποφοίτησε το 1991 με καθηγήτρια την Alina Gruszka. Παρακολούθησε master class με τους Ichiro Suzuki, Štěpán Rak, David Tanenbaum και Grant Gustafson. Διδάσκει στη μουσική σχολή Karol Szymanowski στο Katowice και είναι καλλιτεχνικός διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Κιθάρας στη Modra της Σλοβακίας. Παίζει μαζί με τον σύζυγό της, Franciszek, σαν ντουέτο κιθάρας, συμμετέχει στο Silesian Guitar Octet, διοργανώνει το Φεστιβάλ Κιθάρας Żory και διευθύνει τη MODRAN Art Agency.

Franciszek Wieczorek

Ο Franciszek Wieczorek (Ph.D.) - αποφοίτησε από την Ακαδημία Μουσικής του Κατοβίτσε το 1990. Την περίοδο 1990 - 2005 υπήρξε ακαδημαϊκός λέκτορας στην ίδια Ακαδημία. Είναι βραβευμένος με το 2ο βραβείο στον ερμηνευτικό διαγωνισμό σύνθεσης του Tychy το 1988.  Παρακολούθησε master class με τους Ichiro Suzuki, Vladimir Mikulka και Grant Gustafson. Διδάσκει στη κρατική σχολή μουσικής Karol Szymanowski στο Κατοβίτσε και στην κρατική σχολή μουσικής στο Rybnik.

Soren Boedker Madsen (Δανία)

Ο Soren Boedker Madsen γεννήθηκε στη Δανία το 1956. Σπούδασε κλασσική κιθάρα με τη Maria Kämmerling και τον Leif Christensen στη Βασιλική Μουσική Ακαδημία του Aarhus, όπου έλαβε το δίπλωμά του το 1982.

Συνέχισε τις σπουδές του στην τάξη σολίστ της Κρατικής Μουσικής Ακαδημίας στη Βασιλεία και εν συνεχεία  στη «Hochschule für Musik und darstellende Kunst» της Βιέννης με τον Konrad Ragossnig. Από εκεί αποφοίτησε παίρνοντας δίπλωμα με βαθμό Άριστα παμψηφεί.

Κωνσταντίνος Κηρολύτης - Διονυσία Τροντή

Κωνσταντίνος Κηρολύτης

Θεωρείται ένας από τους πλέον ταλαντούχους κιθαριστές της νεότερης γενιάς Ελλήνων κιθαριστών. Το 2000 αρίστευσε στις διπλωματικές του εξετάσεις, από την τάξη του Γιώργου Μαυροειδή. Παράλληλα με τις κιθαριστικές του σπουδές, σπούδασε Ανώτερα Θεωρητικά στην τάξη του Γιάννη Χριστόφιλου στο Αττικό Ωδείο απ’ όπου πήρε πτυχίο Αντίστιξης  με διάκριση τον Ιούνιο του 2002. Έχει λάβει μέρος ως ενεργό μέλος σε σεμινάρια των Aniello Desiderio, Carlo Domeniconi, Zoran Dukic, Carlo Molina, Nikita Koshkin, Pablo Markez, Jorge Morel.

Κώστας Μανωλκίδης

Γεννήθηκε το 1994 στην Αθήνα και ξεκίνησε τα πρώτα μαθήματα κλασικής κιθάρας με τη Λέττα Βασιλείου το 2002 από την οποία έμαθε σε πολύ μικρή ηλικία ότι η μουσική είναι ιστορία,  συναισθήματα, στιγμές, αλλά κυρίως είναι ένας τρόπος κατανόησης και συμφιλίωσης με τη ζωή.
Στο Λύκειο σταμάτησε να ασχολείται για λίγα χρόνια με το όργανο αλλά ύστερα από την εισαγωγή του στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αποφάσισε να ολοκληρώσει τις σπουδές του στη μουσική.