29ο Φεστιβάλ – 6-10 Ιουλίου 2023

29ο Φεστιβάλ Κιθάρας Ερμούπολης : 6-10 Ιουλίου 2023

Το Φεστιβάλ Κιθάρας Ερμούπολης θεωρείται ένα από τα κορυφαία φεστιβάλ στην Ελλάδα, τόσο για τη υψηλή ποιότητα των εκδηλώσεων όσο και για το μοναδικά φιλικό του κλίμα.

Ένα καλοκαιρινό φεστιβάλ πέντε ημερών με ρεσιτάλ, συναυλίες, σεμινάρια, διαγωνισμούς και δημιουργία ορχήστρας από συμμετέχοντες κιθαριστές. Ένας μοναδικός συνδυασμός μουσικής και διακοπών.

Είναι μια ανοιχτή γιορτή, μια δημιουργική συνεύρεση μουσικών, καθηγητών και σπουδαστών με το φιλόμουσο κοινό. Είναι ανοιχτό σε κιθαρίστες κάθε ηλικίας σε οποιοδήποτε στάδιο της καριέρας τους και διερευνά τις εκφράσεις του δημοφιλούς οργάνου σε διαφορετικά είδη μουσικής.

Αναζητώντας πάντα νέες εμπειρίες, το φεστιβάλ προσφέρει στο κοινό αξέχαστες εκδηλώσεις, δίνει βήμα έκφρασης σε νέους καλλιτέχνες και εμπλουτίζει τις εμπειρίες των σπουδαστών μέσα από την ενεργό συμμετοχή σε σεμινάρια, διαγωνισμούς και μουσικά σύνολα.

Ζήστε μια αξέχαστη μουσική εμπειρία αυτό το καλοκαίρι, παρέα με τον λαμπερό ήλιο των Κυκλάδων και το βαθύ γαλάζιο του Αιγαίου, στην Ερμούπολη.

Scroll to Top